Pakej Video Mazhab Copywriting Junior 3.0

Pakej Video Mazhab Copywriting Junior 3.0

Terima kasih kerana berminat nak belajar ilmu penulisan iklan daripada Mazhab Copywriting.

Hai semua, Faris Osman di sini...

Ringkasnya, dalam panduan video Mazhab Copywriting Junior 3.0 ini anda akan diperkenalkan dengan satu ilmu yang dinamakan "Direct-Response Copywriting"

Apa Itu Direct-Response Copywriting?

Ia adalah ilmu penulisan iklan klasik yang selalu digunakan oleh copywriter untuk dapatkan nombor prospek dengan cepat melalui surat khabar, majalah, flyer, dsb.

Prinsip Iklan Direct-Response Ini Mudah:

"Kalau kita boleh buatkan orang bertindak ikut apa yang kita minta. Itu petanda iklan kita berjaya"

Apa yang bestnya bila anda belajar ilmu ini:

  • Ianya evergreen, mudah difahami dan diamalkan.
  • Jika dibuat dengan betul, respon boleh dapat kurang 24 jam.
  • Tak perlu guna bahasa dari kayangan, bombastik, dll.

Guna ayat biasa sahaja pun dah cukup.

Ini antara feedback mereka yang dah amalkan ilmu ini:



Ini pula antara hasil iklan yang saya dan tim pernah buat untuk klien;



(Penafian: Gambar di atas hanya untuk buktikan ilmu ini masih berkesan. Namun begitu, hasil setiap orang berbeza-beza)


Anda Rasa Teruja Nak Belajar Ilmu Ini?

Jika YA, ini modul video yang saya dah susun langkah demi langkah khas untuk anda.

Bab Pertama: Mindset & Konsep
  • Video 1 – Pengenalan & Konsep Asas
  • Video 2 – Ilmu Asas Untuk Menjual di Online
  • Video 3 – Proses Otak Buat Keputusan Membeli
  • Video 4 – Apa itu Direct-Response Copywriting
  • Video 5 – 3 Punca Blur Ketika Nak Mula Menulis & Cara Atasinya
  • Video 6 – 3 Fasa Menulis Iklan Menjual [Part 1]
  • Video 7 – 3 Fasa Menulis Iklan Menjual [Part 2]
Bab Kedua: Fasa Sebelum
  • Video 8 – Cara Buat Kajian Pelanggan
  • Video 9 – Cara Buat Kajian Produk
  • Video 10 – Bantahan vs Offer
  • Video 11 – Mencari Pelanggan Kelaparan
Bab Ketiga: Fasa Semasa
  • Video 12 – Pengenalan
  • Video 13 – 5 Prinsip Asas Iklan Berpengaruh
  • Video 14 – Cara Tarik Perhatian Pelanggan
  • Video 15 – Cara Buatkan Prospek Nak
  • Video 16 – Cara Buatkan Prospek Percaya [Part 1]
  • Video 17 – Cara Buatkan Prospek Percaya [Part 2]
  • Video 18 – Cara Buatkan Prospek Rasa Rugi Tak Cuba
  • Video 19 – Cara Buatkan Prospek Bertindak Segera
  • Video 20 – Skil Untuk Susun Skrip Berpengaruh
Bab Keempat: Fasa Selepas
  • Video 21 – Editing, Finishing & Review
  • Video 22 – Praktikal

Siapa Yang Akan Conduct Training Online Ni?

Saya sendiri.

Saya akan kongsikan ilmu ini berdasarkan pengalaman 6 tahun sebagai copywriter untuk lebih 17+ buah syarikat daripada industri yang berbeza-beza di Malaysia.

  • Saya dah ringkaskan supaya anda cepat & mudah faham.
  • Anda tinggal ikut sahaja langkah demi langkah.
  • Saya terang daripada zero sampai siap iklan.

Tiada sorok-sorok ilmu.


Ini Antara Feedback Mereka Yang Dah Dapatkan Panduan MCJ3.0:

"Sebelum ni ilham asyik tak sampai"

"Penerangan lebih jelas & menyeluruh"

"Modul jelas & mudah difahami... Video tak terlalu panjang!"

"Sebelum ni dah kenal produk, tapi tak tahu nak tulis apa"

"Sebelum ni asyik recycle ayat sama jer.."



Berapa Pelaburan Ilmu Untuk 22 Video Ini?

Hanya RM50 (Sehingga 31 Oktober 2018)

Selepas itu harga akan dinaikkan dari semasa ke semasa.

Insyaallah, sampai satu ketika ia akan naik sehingga RM290. Ini serius!

Dengan yuran RM50, anda akan dapat:

  1. Full 22 Video Tutorial MCJ 3.0
  2. Free Group Facebook (untuk tanya soalan)!
  3. Free VVIP Channel Telegram.
  4. Free Lifetime Update (Priceless)!
  5. Jaminan 60 hari pulangan wang (Tiada Risiko)!

Betul Ke Ada Jaminan Selama 60 hari?

  1. Ya, betul. Jaminan pulangan wang selama 60 hari
  2. Jika anda dah tonton, dah cuba buat, tapi masih tak nampak hasil.
  3. Anda rasa video ini sampah, tiada ilmu berharga yang anda boleh gunakan untuk naikkan jualan @ prospek.
  4. Jangan risau! Dalam masa 60 hari, anda boleh emelkan [Nombor invois & nombor bank anda] ke sales@farisosman.com
  5. Saya akan bagi full-refund dalam masa 24-48 jam tanpa tanya 1 soalan pun.
  6. Nama anda dirahsiakan. Anda tak rugi apa-apa!

Bagaimana Cara Nak Beli?

Isi butiran di bawah untuk buat tempahan.

Penting: Panduan ini dalam bentuk digital (bukan DVD fizikal). Anda akan dapat link untuk tonton video selepas bayaran disahkan dalam 24-48 jam. Jika ada sebarang soalan, boleh tekan nombor whatsapp saya --> 013 7670 983


"Lain guru, lain ilmunya. Mana tahu dengan panduan ini berjaya tingkatkan lead dan jualan anda bulan ini. Tak cuba, tak tahu kan? Kalau rasa tak puas hati, boleh jer refund. No hard feeling!"


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej Basic
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


Maklumat Peniaga

MC STOPPER RESOURCES (EB-A2017120701038)
sales@farisosman.com
+60137670983