Pakej Video Mazhab Copywriting Junior 3.0

Pakej Video Mazhab Copywriting Junior 3.0

Terima kasih kerana berminat nak belajar copywriting daripada Mazhab Copywriting.

Hai semua, Faris Osman di sini...

Pendek cerita, saya ni merupakan konsultan iklan & copywriter (Sejak 2013-2018)

Biasanya ilmu ini, saya hanya kongsikan dalam bengkel tertutup sahaja. Sama ada dijemput NGO atau jadi trainer untuk agensi bawah Tim Firdaus Azizi.


Bila kelas habis, selalu terima soalan macam ni:

  • "Ada tak kelas yang lagi advance?"
  • "Akak dah lupa. Tadi ingat, ada coaching tak?"
  • "Faris, ada ke panduan video untuk saya rujuk?"

Asalnya, saya ingat mereka main-main dalam kelas.

Tapi bila difikirkan semula, tak semua boleh faham dengan sekali belajar kan?

Dalam masa sama, kemampuan saya pun terhad. Nak jaga klien servis lagi.

"Kalau saya nak layan sorang-sorang, boleh demam dibuatnya...Itu belum campur yg whatsapp pukul 1 pagi, suruh review copywriting" - Dasyat bukan?

Maka, disebabkan itulah. Saya dapat idea untuk hasilkan panduan Mazhab Copywriting Junior 3.0

Saya harap panduan ini dapat bantu anda naikkan bilangan prospek dan jualan pada bulan ini.


Boleh beri saya 3 minit lagi untuk terangkan?

Okay. Ringkasnya dalam panduan ini, anda akan diperkenalkan dengan satu ilmu yang dinamakan "Direct-Response Copywriting"

Apa Itu Direct-Response Copywriting (DRC)?

Jujur cakap, ini bukanlah teknik terbaru abad ini.

Tapi ia adalah ilmu copywriting klasik yang digunakan oleh copywriter (e: Eugene, Ogilvy, John Caples) untuk dapatkan nombor dengan cepat...

...melalui iklan teks & display seperti akhbar, majalah, flyer, dsb.

Ini contoh iklan Direct-Response yang copywriter dulu pernah buat:


Ia dah digunakan sejak kurun ke-19.

Menariknya, masa itu Facebook, Instagram, Youtube pun belum ada. :)

Daripada iklan-iklan teks macam ini sahaja, mereka dah dapat buat jualan jutaan & billion dolar USD$ setahun. Tanpa guna video. Tanpa gambar cantik.

Walaupun Ia Klasik, Prinsip Iklan DRC Masih Sama Sampai Sekarang:

"Iaitu kalau kita boleh buatkan orang bertindak ikut apa yang kita minta. Itu petanda iklan kita berjaya"

Apa yang bestnya bila anda belajar ilmu ini:

  • Ianya evergreen, mudah difahami dan diamalkan.
  • Jika dibuat dengan betul, respon boleh dapat kurang 24 jam.
  • Tak perlu guna bahasa dari kayangan, bombastik, dll.

Guna ayat biasa sahaja pun dah cukup.

Ini antara feedback mereka yang dah amalkan ilmu ini:



Ini pula antara hasil iklan yang saya dan tim pernah buat untuk klien;



(Penafian: Gambar di atas hanya untuk buktikan ilmu ini masih berkesan. Namun begitu, hasil setiap orang berbeza-beza)


Anda Rasa Teruja Nak Belajar Ilmu Ini?

Jika YA, ini modul video yang saya dah susun langkah demi langkah khas untuk anda.

Bab Pertama: Mindset & Konsep
  • Video 1 – Pengenalan & Konsep Asas
  • Video 2 – Ilmu Asas Untuk Menjual di Online
  • Video 3 – Proses Otak Buat Keputusan Membeli
  • Video 4 – Apa itu Direct-Response Copywriting
  • Video 5 – 3 Punca Blur Ketika Nak Mula Menulis & Cara Atasinya
  • Video 6 – 3 Fasa Menulis Iklan Menjual [Part 1]
  • Video 7 – 3 Fasa Menulis Iklan Menjual [Part 2]
Bab Kedua: Fasa Sebelum
  • Video 8 – Cara Buat Kajian Pelanggan
  • Video 9 – Cara Buat Kajian Produk
  • Video 10 – Bantahan vs Offer
  • Video 11 – Mencari Pelanggan Kelaparan
Bab Ketiga: Fasa Semasa
  • Video 12 – Pengenalan
  • Video 13 – 5 Prinsip Asas Iklan Berpengaruh
  • Video 14 – Cara Tarik Perhatian Pelanggan
  • Video 15 – Cara Buatkan Prospek Nak
  • Video 16 – Cara Buatkan Prospek Percaya [Part 1]
  • Video 17 – Cara Buatkan Prospek Percaya [Part 2]
  • Video 18 – Cara Buatkan Prospek Rasa Rugi Tak Cuba
  • Video 19 – Cara Buatkan Prospek Bertindak Segera
  • Video 20 – Skil Untuk Susun Skrip Berpengaruh
Bab Keempat: Fasa Selepas
  • Video 21 – Editing, Finishing & Review
  • Video 22 – Praktikal

Siapa Yang Akan Conduct Training Online Ni?

Saya sendiri.

Saya akan kongsikan ilmu ini berdasarkan pengalaman 6 tahun sebagai copywriter untuk lebih 17+ buah syarikat daripada industri yang berbeza-beza di Malaysia.

  • Saya dah ringkaskan supaya anda cepat & mudah faham.
  • Anda tinggal ikut sahaja langkah demi langkah.
  • Saya terang daripada zero sampai siap iklan.

Tiada sorok-sorok ilmu.


Ini Antara Feedback Mereka Yang Dah Dapatkan Panduan MCJ3.0:

"Sebelum ni ilham asyik tak sampai"

"Penerangan lebih jelas & menyeluruh"

"Modul jelas & mudah difahami... Video tak terlalu panjang!"

"Sebelum ni dah kenal produk, tapi tak tahu nak tulis apa"

"Sebelum ni asyik recycle ayat sama jer.."



Berapa Pelaburan Ilmu Untuk 22 Video Ini?

Normal price = RM290!

Sempena pelancaran hanya RM70

Selepas itu harga akan dinaikkan dari masa ke masa.

Anda akan dapat semua item di bawah:

  1. Pakej Asas 22 Video Tutorial MCJ 3.0
  2. Free Group Facebook (untuk tanya soalan)!
  3. Free VVIP Channel Telegram.
  4. Free Lifetime Update (Priceless)!
  5. Jaminan 60 hari pulangan wang (Tiada Risiko)!

Betul Ke Ada Jaminan Selama 60 hari?

  1. Ya, betul. Jaminan pulangan wang selama 60 hari
  2. Jika anda dah tonton, dah cuba buat, tapi masih tak nampak hasil.
  3. Anda rasa video ini sampah, tiada ilmu berharga yang anda boleh gunakan untuk naikkan jualan @ prospek.
  4. Jangan risau! Dalam masa 60 hari, anda boleh emelkan [Nombor invois & nombor bank anda] ke sales@farisosman.com
  5. Saya akan bagi full-refund dalam masa 24-48 jam tanpa tanya 1 soalan pun.
  6. Nama anda dirahsiakan. Anda tak rugi apa-apa!

Khas bagi mereka yang dapatkan hari ini!

Anda akan dapat 4 lagi bonus percuma dari saya:

  • Fail Sulit #1 - 6 Kriteria Pelanggan Kelaparan (Nilai: RM97)
  • Fail Sulit #2 - Template 18 Headline Copy & Adjust (Nilai: RM70)
  • Fail Sulit #3 - Template Cara Tulis Intro Time Blur (Nilai: RM47)
  • Fail Sulit #4 - Template Membina Tawaran Yang Suka Ditolak (Nilai: RM97)

Syaratnya, dapatkan hari ini. Saya berhak tarik balik bonus ini bila-bila masa ya :)

Bagaimana Cara Nak Order?

Isi butiran di bawah untuk buat tempahan.

Penting: Panduan ini dalam bentuk digital (bukan DVD fizikal). Anda akan dapat link untuk tonton video selepas bayaran disahkan dalam 24-48 jam. Jika ada sebarang soalan, boleh tekan nombor whatsapp saya --> 013 7670 983


"Lain guru, lain ilmunya. Mana tahu dengan panduan ini berjaya tingkatkan lead dan jualan anda bulan ini. Tak cuba, tak tahu kan? Kalau rasa tak puas hati, boleh jer refund. No hard feeling!"


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
22 Video MCJ 3.0 + 7 Bonus Percuma + 100% Moneyback Guarantee
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


Maklumat Peniaga

MC STOPPER RESOURCES (EB-A2017120701038)
sales@farisosman.com
+60137670983